Haarlemse binnenstad onder het schuim door examenstuntHaarlem – Overal in de Haarlemse binnenstad was vrijdagmiddag schuim te vinden. De examenkandidaten van het Stedelijk Gymnasium in de Jacobijnenstraat hadden vandaag hun jaarlijkse examenstunt. Het plein voor de school was omgetoverd tot een heus “Woodstock”. Overal zaten ‘hippies’ en er was een DJ die muziek over het plein liet klinken.

Daarnaast was er een schuimmachine gehaald waarmee de complete fietsenstalling tot een groot schuimbad omtoverde. Leerlingen zaten van top tot teen onder het schuim en de kinderen die niet vrijwillig schuim op hun kleding kregen werden wel even ‘geholpen’ door mede leerlingen. Het schuim bleef overal aan plakken met als gevolg dat je overal in de binnenstad schuim terug vond.

Nadat de schuimmachine was uitgezet ging het feest in de tuin nog gezellig even door.

Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium
Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium
Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium
Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium
Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium
Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium
Foto Schuim in Haarlemse binnenstad door examenstunt Stedelijk Gymnasium