Gewonden bij kettingbotsing A9
Haarlem – Vier automobilisten zijn zaterdagmiddag rond 12:50 uur op elkaar gebotst op de Rijksweg A9 net voorbij het Rotterpolderplein in de richting van Spaarndam. Er stond op dat moment een file en één van de bestuurders zag geen kans daar op tijd voor te stoppen.

Drie inzittenden van de voertuigen zijn met nekklachten naar ziekenhuizen vervoerd en een vierde betrokkene is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval ontstond er een file van ruim zes kilometer.

Foto Kettingbotsing op de A9 richting Spaarndam
Foto Kettingbotsing op de A9 richting Spaarndam
Foto Kettingbotsing op de A9 richting Spaarndam
Foto Kettingbotsing op de A9 richting Spaarndam
Foto Kettingbotsing op de A9 richting Spaarndam
Foto Kettingbotsing op de A9 richting Spaarndam