Krakers uit pand Ripperdastraat Haarlem gezetHaarlem – Een groep krakers is maandagmiddag uit een gekraakt pand aan de Ripperdastraat 15 in Haarlem gezet. Omstreeks 14 uur kwam de eigenaar van het pand, samen met politie en brandweer naar het pand in het centrum van Haarlem. Via een microfoon werd de krakers gevraagd om het pand onmiddellijk te verlaten en dat ze er anders door de politie uit zouden worden gehaald.

Na een kort overleg besloten de krakers vrijwillig het pand te verlaten. De grote politiemacht die klaarstond om het pand te betreden hoefde dus niet te worden ingezet. Alle spullen van de krakers werden uit het pand gehaald. Na overleg mochten de matrassen van de krakers nog even binnen in de hal staan, zodat deze niet nat zouden regenen.

Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten
Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten
Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten
Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten
Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten
Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten
Foto Krakers moeten pand Ripperdastraat in Haarlem verlaten