Beugels X Factory op de kermis Zaanenlaan willen niet meer openHaarlem – Dat sommige kermisattracties af en toe haperen bleek vorige week al op de kermis op de Grote Markt in Haarlem. De splinternieuwe Booster Maxxx liep vast en bezoekers zaten ruim een kwartier vast in de attractie.

Ook op de kermis in Haarlem noord gaat het soms niet helemaal goed. Maandagavond zaten de bezoekers van de X Factory iets langer in de attractie dan gepland. De attractie stopte na de nodige rondjes maar toen wilde de beveiligingshekjes niet meer omhoog. Na een kleine reset wilde de beugels nog steeds niet omhoog en daarom moest er even een kastje worden open geschroefd waarna een aantal beugels handmatig moesten worden open gemaakt. Na een klein kwartierje kon iedereen veilig de attractie verlaten.

Nadat iedereen eruit was gehaald kon de volgende lading bezoekers het apparaat in en gelukkig voor hen gingen de beugels daarna wel gewoon open.

Foto Kermis attractie X Factory op de Zaanenlaan in Haarlem wil niet meer open
Foto Kermis attractie X Factory op de Zaanenlaan in Haarlem wil niet meer open
Foto Kermis attractie X Factory op de Zaanenlaan in Haarlem wil niet meer open
Foto Kermis attractie X Factory op de Zaanenlaan in Haarlem wil niet meer open
Foto Kermis attractie X Factory op de Zaanenlaan in Haarlem wil niet meer open
Foto Kermis attractie X Factory op de Zaanenlaan in Haarlem wil niet meer open