Dronken automobilist boort zich met auto in flat Velsen-NoordVelsen-Noord – Woensdagavond rond half tien heeft er een ongeval plaats gevonden op het Stratingsplantsoen ter hoogte van de van Rijswijkstraat. Een persoon is hier met hoge snelheid de flat in gereden.

Voor behandeling van zijn verwondingen is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de man ervan werd verdacht te rijden onder invloed moest hij in het ziekenhuis meewerken aan een bloedproef. Dat heeft hij vrijwillig gedaan. Hij bekende dat hij had gedronken en daarna was gaan rijden. Hij zal zich op een later tijdstip melden op het politiebureau.

Voordat hij in zijn auto tegen de gevel tot stilstand kwam, heeft hij een geparkeerde staande auto geraakt en een paaltje uit de grond gereden. De geparkeerde auto liep daarbij een verbogen linkerachterwiel en een afgebroken linkerbuitenspiegel. De eigenaar is daarvan in kennis gesteld. De gevel van de woning raakte zwaar beschadigd. Bouw- en woningtoezicht is ter plaatse geweest en heeft voorlopig hekken rondom de beschadigde gevel geplaatst.

Foto Dronken automobilist boort zich met auto in flat Stratingsplantsoen
Foto Dronken automobilist boort zich met auto in flat Stratingsplantsoen
Foto Dronken automobilist boort zich met auto in flat Stratingsplantsoen
Foto Dronken automobilist boort zich met auto in flat Stratingsplantsoen
Foto Dronken automobilist boort zich met auto in flat Stratingsplantsoen