Brand in slooppand Adelbertus school in SpaarndamSpaarndam – In het slooppand van de Adelbertus school in Spaarndam heeft vrijdagmiddag brand gewoed. Buurtbewoners zagen grote zwarte rookwolken uit het slooppand komen toen ze snel de brandweer alarmeerden. Deze rukte direct met diverse eenheden uit en vanwege de grote zwarte rookwolken werd de brand direct opgeschaald naar middel brand.

De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel gedoofd. De brand is veroorzaakt door twee spelende jongetjes en deze zijn ook streng toegesproken door de politie.

Buurtbewoners klagen al enige tijd over overlast van het pand. Iedere avond horen ze wel ramen sneuvelen door de hangjeugd die zich dan in het pand ophoud. Volgens de buurtbewoners is het wachten op de volgende brand en ze hopen dat de gemeente het pand dan ook snel met de grond gelijk maakt.

Foto Sloop pand Adelbertus school in Spaarndam in de brand gestoken
Foto Sloop pand Adelbertus school in Spaarndam in de brand gestoken
Foto Sloop pand Adelbertus school in Spaarndam in de brand gestoken
Foto Sloop pand Adelbertus school in Spaarndam in de brand gestoken
Foto Sloop pand Adelbertus school in Spaarndam in de brand gestoken