Koninginnedag in volle gangVelsen – Zuid. Bij een eenzijdig ongeval in Velsen Zuid zijn zondagavond meerdere gewonden gevallen. Een automobilist raakte op de Heuvelweg nabij Snowplanet door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een bijna droog liggende sloot tot stilstand.

De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gekomen. Omdat er nog mensen in de auto vast zaten is de auto, met slachtoffers er nog in, uit de sloot getrokken. De bestuurder van de auto kon het voertuig vrij snel verlaten en is met lichte verwondingen naar het RKZ Ziekenhuis in Beverwijk over gebracht. De twee overige inzittenden moesten met hulp van de brandweer uit het voertuig worden bevrijd en zijn met zwaardere verwondingen overgebracht naar het VU Ziekenhuis in Amsterdam en het EG in Haarlem.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid
Foto Ernstig ongeval op Heuvelweg nabij Snowplanet in Velsen Zuid