Verkeersopstopping door examenfeest SchoterHaarlem – Automobilisten keken raar op toen ze woensdagavond over de Orionweg langs de Bizon reden. Op deze avond was er een feest georganiseerd voor de eind examen kandidaten van het Schoter Scholen Gemeenschap. Alle kandidaten waren keurig gekleed en werden op een wel heel speciale manier naar het feest gebracht. Zo werd de één in een aanhanger gebracht, kwam de volgende met paard en wagen, weer een ander in en tractor en zelfs een echte Ferrari mocht niet ontbreken.

Het verkeer dat richting randweg reed liep door dit hele tafereel wel enige vertraging op, want de bij iedere aankomst moesten er natuurlijk wel de nodige foto’s worden gemaakt. Gelukkig konden de meeste automobilisten het wel waarderen.

Foto Verkeersopstopping Orionweg door examenfeest Schoter Scholen Gemeenschap
Foto Verkeersopstopping Orionweg door examenfeest Schoter Scholen Gemeenschap
Foto Verkeersopstopping Orionweg door examenfeest Schoter Scholen Gemeenschap
Foto Verkeersopstopping Orionweg door examenfeest Schoter Scholen Gemeenschap
Foto Verkeersopstopping Orionweg door examenfeest Schoter Scholen Gemeenschap
Foto Verkeersopstopping Orionweg door examenfeest Schoter Scholen Gemeenschap