Politiebureau Schalkwijk zonder stroom door brand in elektriciteHaarlem – Het politie bureau in Haarlem-Schalkwijk is donderdagnacht rond 00:30 uur enige tijd zonder stroom komen te zitten door brand in een electriciteitskastje. Door onbekende oorzaak was er brand ontstaan in het stroomkastje aan de Costa del Sol in Haarlem, vlakbij Jordan Carwash.

De brandweer was snel met diverse eenheden ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het elektriciteitskastje helemaal zou uitbranden. Door de brand kwam een deel van het winkelcentrum in Schalkwijk zonder stroom te zitten, waaronder het politiebureau. Nadat het vuur gedoofd was bleef de brandweer en politie wachten op de Nuon die het kastje moet komen repareren. Het is niet bekend of er schade is ontstaan aan winkels door de stroomuitval.

Foto Politiebureau Schalkwijk stroomloos door brand in electriciteitskastje
Foto Politiebureau Schalkwijk stroomloos door brand in electriciteitskastje
Foto Politiebureau Schalkwijk stroomloos door brand in electriciteitskastje