Ballonnenspektakel Provincie Noord HollandHaarlem – Paviljoen Welgelegen, het provinciehuis van Noord-Holland, wordt na een ingrijpende restauratie van twee jaar weer geopend. In verband met de opening vinden diverse festiviteiten plaats. Zo was er vandaag een ballonspektakel, een groot ballonnenkunstwerk werd onthuld en twee levens echte ‘ballonnenpoppen’ liepen over het veld om de kinderen te vermaken.

Om kwart over twee werden het kunstwerk onthuld en tegelijkertijd werden en ballonnen de lucht in gelaten, het kaartje van de ballon die het verst weg komt zal een fiets winnen. Na het officiële deel ging het Kinderparadijs open. Hier konden kinderen een eigen schilderij maken, zich laten schminken en muziek maken.

Bij het spectacel waren zo’n 100 kinderen aanwezig. Naast de kinderen van het personeel van de provincie Noord Holland waren er nog twee scholen uitgenodigd.

Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland
Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland
Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland
Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland
Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland
Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland
Foto Ballonnenspektakel voor provinciehuis Noord Holland