Duits plezierbootje zinkt in Zuider Buiten SpaarneHaarlem – De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt met omdat er een plezierboot aan het Zuider Buiten Spaarne in Haarlem aan het zinken zou zijn. Het bleek om een klein Belgisch bootje te gaan, een zogenaamde Bayliner.

De brandweer heeft het bootje leeggepompt. Waarschijnlijk was het bootje aan het zinken doordat er een zijraam kapot was gegaan. Van de eigenaar is nog altijd geen spoor te bekennen. Nadat de brandweer de boot had leeg gepompt zou de havendienst de boot afslepen naar een haven.

Foto Brandweer moet zinkend bootje uit het Spaarne redden
Foto Brandweer moet zinkend bootje uit het Spaarne redden
Foto Brandweer moet zinkend bootje uit het Spaarne redden
Foto Brandweer moet zinkend bootje uit het Spaarne redden
Foto Brandweer moet zinkend bootje uit het Spaarne redden