Veel schade bij aanrijding op de RijksstraatwegHaarlem – Een aanrijding op de Rijksstraatweg in Haarlem noord zorgde donderdagmiddag voor de nodige problemen. Een oudere dame wilde uit een parkeerplaats voor een bank wegrijden maar zag hierbij een automobilist uit noordelijke richting over het hoofd. Deze klapte hierdoor op de auto en beide wagens liepen hierdoor aanzienlijke schade op.

De schade bleef gelukkig beperkt tot materiële schade en raakte er niemand gewond. Door het ongeval kon het verkeer mondjesmaat voorbij en werd het verkeer uit zuidelijke richting omgeleid via het Soendaplein.

Bergers zijn ter plaatse gekomen om de voertuigen van de weg te slepen en de weg schoon te maken.

Foto Veel blikschade na niet goed opletten bij het uitparkeren
Foto Veel blikschade na niet goed opletten bij het uitparkeren
Foto Veel blikschade na niet goed opletten bij het uitparkeren
Foto Veel blikschade na niet goed opletten bij het uitparkeren
Foto Veel blikschade na niet goed opletten bij het uitparkeren