Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld van D66 bezoeken HaarlemHaarlem – Tweede kamerfractievoorzitter Alexander Pechtold van D66 en Sophie in ‘t Veld, de lijsttrekker voor D66 in Europa waren zaterdagmiddag in Haarlem. De twee prominente D66-ers waren in Haarlem om de Europeese verkiezingen van volgende maand te promoten. Een grote D66 bus stond op de Oude Groenmarkt in het hartje van Haarlem. Door de hele Haarlemse binnenstad werden flyers uitgedeeld.

Sophie in ‘t Veld is een van de meest bekende Europarlementariërs van Nederland. Ze zit sinds 2004 in het Europees Parlement. In ‘t Veld is bekend van haar strijd voor homorechten en tegen het inperken van de privacy van inwoners van de Europese Unie. In ‘t Veld kreeg veel aandacht toen zij op de Italiaanse televisie live, en in het Italiaans, met een conservatieve minister in debat ging. Met verve verdedigde zij het Nederlandse euthanasie- en abortusbeleid.

Foto Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld bezoeken voor D66
Foto Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld bezoeken voor D66
Foto Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld bezoeken voor D66
Foto Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld bezoeken voor D66
Foto Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld bezoeken voor D66
Foto Alexander Pechtold en Sophie in 't Veld bezoeken voor D66