Twee personen van een scooter zwaar gewond na ongeval KanaalwegBeverwijk – Zaterdagmiddag omstreeks kwart over twee heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de Kanaalweg in Beverwijk. Een automobilist sloeg van de Kagerweg links af de Kanaalweg op toen er plotseling snel een scooter met twee personen aan kwam gereden. De scooter reed op de Kanaalweg in Zuidelijke richting. De automobilist probeerde nog snel gas te geven zodat de scooter achterlangs zou rijden maar desondanks klapte de scooter vol in de zijkant van het busje.

Door de klap lag de helm van de jongen achter in de auto van het busje. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Tevens werd de traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd zodat het mobiel medisch team hulp kon verlenen aan de twee personen die op de scooter zaten. De twee gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd en de politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk
Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk
Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk
Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk
Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk
Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk
Foto Scooter knalt in auto op de Kanaalweg in Beverwijk