Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein nog niet voor iedereen duiHaarlem – Niet iedereen is nog op de hoogte van de nieuwe verkeerssituatie rondom het station van Haarlem. Het stationsplein ligt momenteel helemaal open voor een grondige verbouwing. Automobilisten mogen niet meer op het Stationsplein komen maar met enige regelmaat rijdt er toch een auto op de nieuwe Zuidtangent busbaan voor het station van Haarlem. De automobilisten komen dan klem te zitten achter de klaarstaande Zuidtangent bus.

Politieagenten surveilleren regelmatig rondom het station of iedereen zich netjes aan de verkeersregels houdt. Deze automobilist kwam er nog met een waarschuwing vanaf. Ook fietsers denken dat ze gewoon over de nieuwe busbaan mogen fietsen en laten zich niet afschrikken door de teksten op het asfalt.

Ook voor de Connexxion chauffeurs blijkt de nieuwe situatie nog niet helemaal gewend, met enige regelmaat kan een chauffeur de bocht naar het stationsplein niet goed maken en komt hierbij op het trottoir. Met als gevolg dat de stenen in die bocht al redelijk verzakt zijn.

Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem
Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem
Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem
Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem
Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem
Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem
Foto Nieuwe verkeerssituatie Stationsplein in Haarlem