Streetwise dag voor kinderen basisschool uit Haarlem noordHaarlem – De Koningin Emmaschool heeft op 19 mei een ANWB Streetwise dag georganiseerd. Leerlingen van de basisschool uit Haarlem noord hebben een dagdeel praktische verkeersles gekregen. Dit alles werd verzorgd door de ANWB. Op het parkeerterrein achter het tankstation aan de Planetenlaan was een speciaal parcours aangelegd waar de kinderen hun behendigheid konden laten zien. Met aanwijzingen van mensen van de ANWB moesten de kinderen het parcours zo goed mogelijk afleggen. Voor sommige was het nog best een hele opgave maar met een beetje hulp ging het best goed. Dit jaar hebben al een tiental basisschool een ANWB Streetwise dag georganiseerd en er zullen er dit jaar nog minimaal zes volgen.

Foto ANWB Streetwise dag voor Koningin Emmaschool
Foto ANWB Streetwise dag voor Koningin Emmaschool
Foto ANWB Streetwise dag voor Koningin Emmaschool
Foto ANWB Streetwise dag voor Koningin Emmaschool
Foto ANWB Streetwise dag voor Koningin Emmaschool
Foto ANWB Streetwise dag voor Koningin Emmaschool