De examens zijn weer begonnen!Haarlem – Voor veel examen kandidaten is het weer een stresvolle periode. Afgelopen maandag zijn namelijk de landelijke examens begonnen. Nog tot en met 3 juni moeten ze laten zien wat ze de afgelopen jaren op school hebben geleerd. Ook de leerlingen op het Schoter Scholengemeenschap in Haarlem Noord moeten eraan geloven. In de aula van de school zitten veel gespannen leerlingen voor wie het nu echt moet gebeuren. Sommige hebben een hoog cijfer nodig om nog een voldoende op de eindlijst te kunnen halen en andere hebben genoeg aan bijvoorbeeld een 3.2 om het vak voldoende af te sluiten. En voor wie het niet in een keer haalt, de herexamens staan gepland eind juni.

Foto Examens Schoter Scholen Gemeenschap zijn weer begonnen
Foto Examens Schoter Scholen Gemeenschap zijn weer begonnen
Foto Examens Schoter Scholen Gemeenschap zijn weer begonnen
Foto Examens Schoter Scholen Gemeenschap zijn weer begonnen
Foto Examens Schoter Scholen Gemeenschap zijn weer begonnen
Foto Examens Schoter Scholen Gemeenschap zijn weer begonnen