Start werkzaamheden Deliterrein in Haarlem noordHaarlem – Met de verwerving van twee percelen aan de Transvaalstraat door de gemeente in maart 2009 is de weg vrij voor de start van de ontwikkeling van het Deliterrein in Haarlem-Noord. In het kader van het Programma ‘Sanering voormalig gasfabrieksterreinen’ van de Provincie Noord-Holland wordt gestart met het slopen van opstallen en saneren van verontreinigde grond. Op 19 mei pakten gedeputeerde Bart Heller (Provincie Noord-Holland) en wethouder Jan Nieuwenburg samen de sloophamer om de symbolische start te geven voor de sanering van het Deliterrein. Na de sanering kan de geplande woningbouw ontwikkeld worden.

Foto Werkzaamheden Deliterrein in de Transvaalstraat in Haarlem gestart
Foto Werkzaamheden Deliterrein in de Transvaalstraat in Haarlem gestart
Foto Werkzaamheden Deliterrein in de Transvaalstraat in Haarlem gestart