Twee agenten gewond na vechtpartij in Preangerstraat in HaarlemHaarlem – Een jongen is donderdagavond helemaal door het lint gegaan in de Preangerstraat in Haarlem Noord. De politie kreeg rond 20.15 uur de melding dat een persoon zich raar gedroeg en bij mensen in de tuin stond. Politieagenten zijn daarop een kijkje gaan nemen in de straat. Aangezien het vermoeden bestond dat de jongen onder invloed was, is besloten een ambulance te alarmeren.

Toen de jongen een scooter voorbij zag rijden sloegen opeens door nog onduidelijke reden de stoppen volledig bij hem door. De jongen sloeg hevig om zich heen en twee agenten zijn hierbij gewond geraakt. Met de grootste moeite werd de jongen in bedwang gehouden en gealarmeerde collega’s kwamen met grote spoed naar de straat in Haarlem noord. Een van de agenten is gewond aan het oog geraakt en de ander is zelfs korte tijd Knock Out geweest.

De jongen is in een politiebusje afgevoerd en later naar het ziekenhuis overgebracht om hem aan zijn verwondingen te laten behandelen.

Beide politieagenten zijn ook naar het ziekenhuis gebracht om hen aan de verwondingen te behandelen. De politie kon donderdagavond nog verder geen mededelingen doen over de vechtpartij.

Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat
Foto Twee agenten gewond bij vechtpartij in Preangerstraat