Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten door ongeval motorVelsen – Noord – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Noordersluisweg in Velsen Noord. De man reed op zijn motor richting Velsen Noord toen hij in een flauwe bocht tegen de aanhanger van een tegemoet komende auto met aanhanger knalde. De man kwam hierbij lelijk ten val.

De trauma helikopter uit Amsterdam is opgeroepen om medische assistentie te verlenen. De gewonde motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto met aanhanger is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het Verkeers Ongevallen Analyse team is ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Door het ongeval was het doorgaande autoverkeer op de sluis enkele uren afgesloten.

Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg
Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg
Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg
Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg
Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg
Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg
Foto Autoverkeer sluis enige tijd afgesloten na ongeval Noordersluisweg