Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera BloemendaalBloemendaal – Rockzangeres en actrice Ellen ten Damme blinkt uit in de meest uiteenlopende muziekstijlen. In de afgelopen jaren poetste de zangdiva haar reputatie op met een paar opmerkelijke zangshows. Zoals de goedgelukte covershow die gewijd was aan het Engelse popfenomeen Blondie. En de minstens zo succesvolle Duitstalige tribute ‘Unbeschreiblich Weiblich’, die in het teken stond van de legendarische muziek uit de jaren ’30 en ’40 van o.a. Kurt Weill en Marlène Dietrich. Als wij de fans mogen geloven spatten de spreekwoordelijke vonken er weer eens ouderwets af. Dat is ook het geval bij de nieuwe tour ‘Durf jij’, die afgelopen najaar van start ging. De show pakte uit als een nieuw puntgaaf voorbeeld van hóe muziek theater kan worden. Podiumbeest Ellen ten Damme, omringd door een stelletje topmuzikanten, spettert, swingt, ontroert en provoceert dat het een prachtige lieve lust is.

Zo kwam Ellen Caprera binnengelopen met alleen een stel plakkers op haar bovenlichaam. Iedere plakker was verbonden aan een stukje tekst in de spraakcomputer en zo werd er iets leuks aan het publiek voorgeschoteld. Ellen doet het haar optreden anders dan anderen en is, zoals ze zelf al in haar show aangeeft, een beetje vreemd. Het publiek genoot volop van haar optreden.

Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal
Foto Ellen ten Damme doet het net even anders in Caprera Bloemendaal