Twee agenten gewond na vechtpartij in Preangerstraat in HaarlemIJmuiden – Er heeft zich vrijdagavond een ernstig misdrijf afgespeeld in de Roerstraat in IJmuiden. Buurtbewoners alarmeerden vrijdagavond de politie en agenten troffen omstreeks 20.00 uur een gewonde man aan in de Roerstraat. Aan de man is direct eerste hulp verleend en hij is vervolgens met een ambulance naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Daar is hij kort na aankomst overleden. Volgens buurtbewoners was de man neergestoken.

De politie heeft de straat verder afgesloten om forensisch onderzoek te kunnen doen. Op 23 mei zal er sectie op het lichaam van het slachtoffer worden gedaan.

Op dit moment is nog onbekend wat de toedracht en achtergronden van het misdrijf zijn en wie er bij zijn betrokken. Er is door de politie Kennemerland een team grootschalig onderzoek opgestart die het verdere onderzoek verricht.

Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden