Twee agenten gewond na vechtpartij in Preangerstraat in HaarlemIJmuiden – Er heeft zich vrijdagavond een ernstig misdrijf afgespeeld in de Roerstraat in IJmuiden. Buurtbewoners zeggen dat er een man in de poort met steekwonden is aangetroffen. Hierop is vrijdagavond even na achten de traumahelikopter gealarmeerd, welke niet ter plaatse is gekomen. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis afgevoerd.

De politie heeft de straat verder afgesloten om sporenonderzoek te doen. Buurtbewoners vertelden dat er zich wel vaker problemen in de straat hebben voortgedaan en dat er enige tijd geleden ook een hennep kwekerij in de straat is ontmanteld.

De politie kon vrijdagavond nog geen mededeling doen wat er zich precies heeft afgespeeld in de straat. Later meer info!

Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden
Foto Vermoedelijke steekpartij in de Roerstraat in IJmuiden