Generaal Cronjestraat in Oosterse sferen tijdens midzomerfeestHaarlem – Voor de tweede keer werd afgelopen zaterdag het midzomeravondfeest in de Cronjéstraat georganiseerd. Tientallen kraampjes sierden afgelopen zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur de winkelstraat. Dit jaar was er een zomermarkt met oosterse invloeden. De kraampjes met boeddhabeeldjes, wierook en Chinese lampions waren dan ook ruim vertegenwoordigd. Maar je kon er ook kleding kopen, of tassen, of gewoon even een van de winkels binnenlopen, waarvan de meeste tot laat in de avond open waren.

In de avond was er een groot dansevenement, opgehangen aan de Indiase Bollywood-stijl. Op een groot rood tapijt traden buikdanseressen op, was er een modeshow en werd spectaculair gedanst. Ook trok er een optocht met danseressen door de winkelstraat. Door het mooie weer was het erg gezellig.

Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers
Foto Bollywood midzomerfeest in de Cronjestraat trekt veel bezoekers