Vechtpartij op Turkse bruiloftEen massale vechtpartij bij een partycentrum aan de Wijkermeerweg in Beverwijk is in de nacht van zondag op maandag in de kiem gesmoord. De politie Kennemerland rukte even na middernacht massaal uit om escalatie te voorkomen. Diverse eenheden stonden voor het partycentrum en in de buurt van het centrum om eventueel assistentie te verlenen. Tijdens de Turkse bruiloft ontstond er een ruzie tussen twee groepen. Daarbij werden ook klappen uitgedeeld.

Toen de politiewagens arriveerden dreigden de 50 tot 60 bruiloftsgasten zich tegen de dienders te keren, maar door veel praten kon de zaak worden gesust. Personeel van een ambulance heeft een gewonde vrouw behandeld. Niemand wil echter aangifte doen van mishandeling. Uiteindelijk is er niemand aangehouden of geverbaliseerd.

Foto Vechtpartij op Turkse bruiloft bij partycentrum Alem in Beverwijk
Foto Vechtpartij op Turkse bruiloft bij partycentrum Alem in Beverwijk
Foto Vechtpartij op Turkse bruiloft bij partycentrum Alem in Beverwijk
Foto Vechtpartij op Turkse bruiloft bij partycentrum Alem in Beverwijk