20090529_luilakmarkt_01-150Haarlem – Traditioneel in de luilaknacht vond er in de binnenstad van Haarlem weer de traditionele Luilakmarkt plaats. Al meer dan honderd jaar wordt dit evenement, dat bekend staat als “de potjes en plantjesmarkt”, gehouden.

Ruim 150 kramen stonden opgesteld in het centrum van Haarlem langs de Raamvest, Raamsingel en de Grote Houtstraat. In de feestelijke verlichte kramen werden potjes, plantjes, bloemen en andere tuinartikelen verkocht. De markt kon van vrijdagmiddag tot zaterdagochtend bezocht worden.

De sfeer op de markt was druk en gezellig. Rond 01:00 uur vrijdagnacht was het afgeladen vol in de Haarlemse binnenstad.

Foto Luilakmarkt in Haarlem centrum gezellig en druk
Foto Luilakmarkt in Haarlem centrum gezellig en druk
Foto Luilakmarkt in Haarlem centrum gezellig en druk