Dansen op het strand met DJ jean, Johan Gielen en Marco VBloemendaal aan Zee – Door het prachtige zonnige weer waren de Bloemendaalse stranden met het pinksterweekeinde goed gevuld. Naast het prachtige zonnige weer kon er ook bij de diverse strandtenten worden genoten van muziek. Beachclub Vroeger had op beide pinkster dagen het “Pinkster Beach Festival 2009” op het programma staan.

Door het mooie weer is er zondag veel volk naar de standtent gekomen om in het zand te genieten van de muziek van top DJ’s zoals DJ Jean, Johan Gielen, Marco V en Cor Fijneman. Het publiek genoot zichtbaar van de muziek en zon. Rond half tien daalde de zon langzaam onder de horizon, met de ondergaande zon wist Marco V het publiek lekker op te zwepen met zijn goede platenkeuze. Daarna mocht Johan Gielen het karwei op het strand afsluiten want om 23 uur moest het geluid op het strand uit waarna er nog een uurtje binnen kon worden gedanst. Om middernacht ging de muziek definitief uit en kon iedereen moe en voldaan naar huis.

Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger
Foto's Pinkster Beach Festival beachclub Vroeger