Rollatorshow en 'APK' keuring in het SchoterhofHaarlem – Afgelopen dinsdag konden de bewoners van het Schoterhof kijken naar een heuse Rollatorshow. Een firma was speciaal naar het bejaardencentrum gekomen om de verschillende modellen rollators aan de bewoners te laten zien. Iedere rollator heeft namelijk zijn eigen eigenschap en soms wordt het apparaat verkeerd gebruikt waardoor een val in een klein hoekje zit.

Nadat de show was afgelopen ging een monteur alle bewoners af de rollators te controleren. Velen stonden al dan niet te hoog of te laag afgesteld en in sommige gevallen zaten de remkabels los. Waar mogelijk werd dit ter plekke gerepareerd. Nadat de rollator ‘APK’ getjeckt was konden de bewoners weer veilig op stap.

Foto Rollatorshow en 'APK' keuring in het Schoterhof in Haarlem
Foto Rollatorshow en 'APK' keuring in het Schoterhof in Haarlem
Foto Rollatorshow en 'APK' keuring in het Schoterhof in Haarlem
Foto Rollatorshow en 'APK' keuring in het Schoterhof in Haarlem
Foto Rollatorshow en 'APK' keuring in het Schoterhof in Haarlem