Defqon.1 festival trekt 40.000 feestgangsters naar het AlmeerderAlmere strand – Het Almeerderstrand naast de A6 was zaterdag het gebied van ruim 40.000 feestgangers. Dance organisatie Q Dance organiseert hier voor de 7e maal Defqon.1. Ondanks de economische crisis waren alle toeganskaartjes binnen een half uur verkocht.

Op het strand zijn 9 area’s neergezet waar kan worden geluisterd naar alle soorten ‘hardere’ muziek. hardstyle, oldskool, hardcore of techno, alle verschillende soorten komen aan bod. Ruim 90 verschillende DJ’s zullen hun plaatjes ten gehore brengen. Van jonge talenten tot gevestigde namen zoals Dana, The Prophet, Promo, Gizmo en Charly Lownoise & Mental Theo.

Om 11 uur ’s ochtends gingen de poorten van het feestterrein open waarna het publiek bezit van het terrein nam. Om 23 uur ging de muziek weer uit na een spetterend vuurwerk.

Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand
Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand
Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand
Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand
Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand
Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand
Foto Defqon.1 trekt 40.000 feestgangsters naar het Almeerderstrand