Jongerencentrum Delftwijk City met potje tafeltennis geopendHaarlem – Jongerencentrum “Delftwijk City” aan de Generaal Spoorlaan is donderdag officieel in gebruik genomen. Het jongerencentrum zit pal naast basisschool de Dolfijn. In eerste instantie waren diverse buurtbewoners tegen de komst van een jongerencentrum maar na goed overleg is het centrum er toch gekomen.

Wethouder Divendal mocht als openingshandeling een potje tafeltennis spelen tegen een van de jongeren. Dat de wethouder vroeger wel heeft getafeltennist bleek wel uit het feit dat hij de jongen eruit speelde en won. Na het potje tafeltennis kreeg Divendal nog een aandenken en was het jongeren centrum officieel geopend.

Foto Wethouder Maarten Divendal verricht opening jongencentrum Delftwijk City
Foto Wethouder Maarten Divendal verricht opening jongencentrum Delftwijk City
Foto Wethouder Maarten Divendal verricht opening jongencentrum Delftwijk City
Foto Wethouder Maarten Divendal verricht opening jongencentrum Delftwijk City