Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongevalHaarlem – Bij een verkeersongeluk op de westelijke randweg in Haarlem noord is het verkeer vrijdagmiddag muurvast komen te zitten. Door de drukte was er een file ontstaan op de randweg ter hoogte van de ijsbaan. Een automobiliste zag de file te laat en reed even na half drie in de voorganger. Door de klap raakte beide wagens van de weg.

De inzittenden van de voorste auto konden het voertuig veilig verlaten maar de twee dames in de achterste wagen zijn bekneld komen te zitten. De brandweer is ter plaatse gekomen om de vrouwen uit de auto te bevrijden. Na ongeveer drie kwartier was deze klus geklaard en konden de slachtoffers worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de randweg ter hoogte van de ijsbaan in zuidelijke richting afgesloten met als gevolg dat er lange files ontstonden. Ook in noordelijke richting ontstonden er files doordat passanten naar het ongeval keken.

Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval
Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval
Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval
Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval
Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval
Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval
Foto Verkeer westelijke randweg Haarlem muurvast na verkeersongeval