Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht
Haarlem – De jaarlijkse braderie in de Generaal Cronjestraat in Haarlem noord was afgelopen zondag zeer druk bezocht. Honderden mensen kwamen naar de winkelstraat om koopjes te scoren in de tientallen kraampjes die waren opgesteld.

Mede door het mooie weer was er erg veel publiek op af gekomen. In de zijstraatjes van de winkelstraat waren er ook diverse kraampjes en kleedjes opgesteld waar mensen hun tweedehands spullen probeerde te verkopen.

Foto Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht
Foto Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht
Foto Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht
Foto Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht
Foto Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht
Foto Jaarlijkse braderie in Generaal Cronjestraat druk bezocht