Brandweer heeft problemen met nauwe straatjes achter de CronjeHaarlem – Bij werkzaamheden aan een woning aan de Scheepersstraat in Haarlem is woensdagmiddag brand ontstaan. Bij een tussenschot van de woning was brand ontstaan. Aan de voorkant van een naastgelegen woning kwam het rook voor uit de ramen.

De gealarmeerde brandweer had problemen om de straat in te rijden. Door een ruim geparkeerde auto was er geen ruimte meer voor de brandweerwagen om de straat in te rijden. In het verleden heeft de brandweer al eerder last gehad van de nauwe straatjes achter de Cronjestraat. Zo kwam de brandweer half mei vrij laat bij een autobrand in de Colensostraat doordat een brandweer wagen zich vast had gereden in de nauwe straatjes.

Gelukkig had de brandweer het vuur snel onder controle maar liep de naast gelegen woning wel rookschade op door de brand.

Foto Binnenbrand Scheepersstraat, brandweer heeft moeite door fout geparkeerde auto's
Foto Binnenbrand Scheepersstraat, brandweer heeft moeite door fout geparkeerde auto's
Foto Binnenbrand Scheepersstraat, brandweer heeft moeite door fout geparkeerde auto's
Foto Binnenbrand Scheepersstraat, brandweer heeft moeite door fout geparkeerde auto's
Foto Binnenbrand Scheepersstraat, brandweer heeft moeite door fout geparkeerde auto's