Passagiers door bus geslingerd na noodstop ZuidtangentHaarlem – De rit van de Zuigtangent bus naar Amsterdam verliep zaterdagmiddag niet helemaal zoals gepland. De bus reed op de Gedempte Oude Gracht toen een rode auto plotseling een onverwachte manoeuvre maakte. Omdat de buschauffeur geen aanrijding wilde veroorzaken moest ze een noodstop maken.

Door de noodstop werden enkele passagiers door de bus geslingerd. Toegesnelde ambulancebroeders controleerden de passagiers op letsel. Gelukkig hoefde geen van hen mee naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. De automobilist waarvoor de chauffeur de stop moest maken was na het voorval doorgereden en van hem ontbreekt elk spoor.

Na een vertraging van ruim een kwartier kon de bus zijn weg vervolgen naar Amsterdam.

Foto Passagiers door bus geslingerd na noodstop Zuidtangent
Foto Passagiers door bus geslingerd na noodstop Zuidtangent
Foto Passagiers door bus geslingerd na noodstop Zuidtangent