Verkeersbord tegen 'straatmuzikanten' in Haarlemse binnenstadHaarlem – Een horeca-ondernemer in Haarlem is een actie begonnen tegen Roemeense muzikanten die volgens hem voor veel overlast zorgen. De uitbater van de tent aan de Riviervischmarkt heeft zelf een verbodsbord gemaakt, met daaronder in het Roemeens de tekst ‘Verboden te spelen zonder vergunning’ en ‘Verboden te bedelen’. De ondernemer heeft het bord ook aan collega’s aangeboden. Wat hem het meeste stoort, is dat als hij de muzikanten wegstuurt, hij wordt uitgescholden en bespuugd. Hij heeft de politie gevraagd tegen de bedelaars op te treden. Maar de politie kan volgens hem niet optreden omdat de APV daarvoor geen mogelijkheden zou bieden.

Foto Verkeersborden tegen Roemeense 'straat muzikanten' in Haarlemse binnenstad
Foto Verkeersborden tegen Roemeense 'straat muzikanten' in Haarlemse binnenstad
Foto Verkeersborden tegen Roemeense 'straat muzikanten' in Haarlemse binnenstad
Foto Verkeersborden tegen Roemeense 'straat muzikanten' in Haarlemse binnenstad