Bierfestival op de Botermarkt in HaarlemHaarlem – Het was afgelopen zondag genieten voor bierliefhebbers op de Botermarkt in het centrum van Haarlem. In naleving van de gebruikelijke traditie werd hier het bierfestival georganiseerd. Op de markt was het gezellig druk en diverse brouwerijen verkochten hier hun ambachtelijk gebrouwen biertje. Liefhebbers konden genieten van een Jopen Hoppen, Stout, Zeebonck, Otter of bijvoorbeeld een Smokey Porter. Naast de diversiteit aan bier kon men ook andere versnaperingen zoals een kaasplankje of overheerlijke oesters halen. Mede door het bewolkte, maar wel zeer aangename temperatuur was het een gezellige drukte.

Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes
Foto Bierfestival op de Botermarkt in Haarlem groot succes