Ernie getroffen door creditcrisisHaarlem – Het Centraal Planbureau voor de Statistiek (CBS) maakte donderdag bekend dat de Nederlandse economie verder is gekrompen. Dat de recessie aan alle kanten toeslaat en geen enkele groep overslaat werd helaas maar al te duidelijk.

Ernie is namelijk ook zijn huis kwijt geraakt en zocht zijn heil op een container voor oude kleren van De Schalm op de Zaanenlaan in Haarlem Noord. Troosteloos, maar zoals we hem kennen wel met een lach, keek hij naast de zakken oude kleren voor zich uit, wachtend op wat komen gaat. Het is voor Ernie wachten tot er een nieuw onderkomen voor hem gevonden gaat worden. Waar Bert heen is vertrokken is vooralsnog onbekend.

Foto Ernie ernstig getroffen door creditcrisis, toestand Bert onbekend
Foto Ernie ernstig getroffen door creditcrisis, toestand Bert onbekend
Foto Ernie ernstig getroffen door creditcrisis, toestand Bert onbekend
Foto Ernie ernstig getroffen door creditcrisis, toestand Bert onbekend