Jongen raakt lelijk gewond na harde botsing met scooter op besteHaarlem – Bij een ongeval op de Schoterweg in Haarlem noord is een jongen lelijk ten val gekomen. De jongen reed op zijn scooter en kwam in de nacht van donderdag op vrijdag in botsing met een busje. Door de botsing werd de jongen gelanceerd en kwam met een smak op het asfalt terecht en zijn helm raakte daardoor los. Hij is hierbij even buiten bewustzijn geraakt en toen hij weer bij kwam had hij erg last van zijn maag.

Ambulancebroeders hebben zich over de jongen ontfermt waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht voor verder onderzoek. De V.O.A. van de politie is ter plaatse gekomen om de sporen van het ongeval veilig te stellen en de exacte toedracht te achterhalen. De Schoterweg is door het ongeval lange tijd gestremd geweest waardoor automobilisten en bussen om moesten rijden

Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem

Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem
Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem
Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem
Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem
Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem
Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem
Foto Scooterrijder raakt lelijk gewond na botsing op bestelbusje op de Schoterweg in Haarlem