52ste Haarlemse Muggenronde zit er weer opHaarlem – Afgelopen zaterdag was weer de laatste dag van de 52ste Haarlemse Muggenronde. Een week lang hebben de 80 rennertjes van de wielerronde wedstrijden verreden in en rondom Haarlem.

Bij de heren heeft Wessel Koot de muggenronde gewonnen gevolgd door Martijn Admiraal en William Koole. Bij de meisjes was Romij Otte de snelste gevolgd door Tessa Dijksman en Emma Kostelijk. Zaterdag werden de laatste wedstrijden op het wielercircuit in Spaarndam verreden waarna de prijsuitreiking bij voetbalvereniging De Brug in de Waarderpolder was.

Foto Wessel Koot en Romij Otte winnen 52e Haarlemse Muggenronde
Foto Wessel Koot en Romij Otte winnen 52e Haarlemse Muggenronde
Foto Wessel Koot en Romij Otte winnen 52e Haarlemse Muggenronde
Foto Wessel Koot en Romij Otte winnen 52e Haarlemse Muggenronde
Foto Wessel Koot en Romij Otte winnen 52e Haarlemse Muggenronde