Zonnige officiële opening DSK complexHaarlem – Op zaterdag 15 augustus is de nieuwe clubaccommodatie van voetbalvereniging DSK aan het van Zeggelenplein (Haarlem-Oost) officieel geopend door wethouder Jan Nieuwenburg van Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting en DSK bestuursvoorzitter Bram van Ling. Dit gebeurde in de stralende zon, in bijzijn van bestuur, clubleden en belangstellenden.

De voetbalvereniging DSK heeft met de nieuwe clubaccommodatie een nieuw clubhuis en een kunstgrasvoetbalveld met oefenveld gekregen. De oplevering en de overdracht van de accommodatie aan de club vond drie maanden eerder plaats. Het voetbalveld is in november 2008 aangelegd.

Met de officiële opening en ingebruikname van het complex kunnen de voetballers van DSK eindelijk weer ‘thuis’voetballen. Daarnaast maakt de club hiermee een frisse start voor het nieuwe voetbalseizoen.

Onthulling gevelsculptuur

Wethouder Jan Nieuwenburg en DSK voorzitter Bram van Ling onthulden een speciaal voor de voetbalclub ontworpen gevelsculptuur. Het sculptuur is ontworpen door industrieel ontwerper Joost Swarte (tevens ontwerper van de Haarlemse Toneelschuur) en geplaatst in samenspraak met Wim Schipper, architect van het clubhuis. Met de onthulling van het sculptuur is het complex officieel geopend en ingebruik genomen.

Bram van Ling ontving ook nog een weer station van de wijksraad en na de officiële openingsspeech werden de ballonnen opgelaten en ving de eerste wedstrijd op het nieuwe complex aan. Tevens werd er door Ymre een teamsfoto van de voetballers aangeboden, deze kreeg een mooie plaats in de kantine.

Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost
Foto Zonnige officiële opening DSK complex Haarlem Oost