Man zwaar mishandeld op parkeerplaats Bloemendaal aan ZeeBloemendaal aan Zee – Op de parkeerplaats bij het stand van Bloemendaal is in de nacht van zondag op maandag een man gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak is er rond 1 uur een conflict ontstaan waarna de man zwaar werd mishandeld.

Ambulancepersoneel heeft de man medische assistentie verleend waarna hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. De plaats van de mishandeling werd vervolgens afgezet door de politie voor sporenonderzoek. Omdat de daders waren gevlucht is er uitgebreid in de duinen gezocht met speurhonden en speciale camera’s door diverse politie eenheden.

Een medewerker van een strandtent had zijn auto precies op de plaats geparkeerd waar het incident zich voordeed, omdat het sporenonderzoek nog enige tijd in beslag zou nemen heeft de politie de personen naar hun huis in Alkmaar gebracht.

Tijdens het onderzoek van de technische recherche kwam er rond 4 uur plotseling een man uit de duinen aangelopen. Deze is in bewaring genomen omdat hij vermoedelijk iets met de vechtpartij te maken heeft.

Foto Man zwaar mishandeld op parkeerterrein Zeeweg bij Bloemendaal aan Zee
Foto Man zwaar mishandeld op parkeerterrein Zeeweg bij Bloemendaal aan Zee
Foto Man zwaar mishandeld op parkeerterrein Zeeweg bij Bloemendaal aan Zee
Foto Man zwaar mishandeld op parkeerterrein Zeeweg bij Bloemendaal aan Zee
Foto Man zwaar mishandeld op parkeerterrein Zeeweg bij Bloemendaal aan Zee