Grote reddingsdemonstratie voor Zandvoortse kustZandvoort – Het zal je maar gebeuren, als rijke diplomaat huur je een dag een partyschip om de verjaardag van je zoon groots te vieren, jet ski’s mee, eten en drinken in overvloed en tot slot een groot feest op het Zandvoortse strand. Halverwege de dag slaat het noodlot toe, peddelende gasten richting het strand raken zoek, een ontploffing aan boord, te dronken gasten die van boord vallen en tot overmaat van ramp loopt het schip ook nog vast.

Een scenario dat hopelijk nooit werkelijkheid wordt, maar wel genoeg aanknopingspunten biedt om tijdens een grote demonstratie de diverse werkzaamheden van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade (VRB), Zandvoortse Reddingsbrigade (ZRB), KNRM Zandvoort, Loodswezen en Politie Zandvoort te laten zien.

Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust
Foto Grote reddingsactie voor de Zandvoortse kust