Fietsster valt na inhaalmanoeuvre KleverparkwegHaarlem – Een onfortuinlijke fietsster is woensdagmiddag hard in aanraking met het asfalt gekomen. De dame reed even na het middaguur op de Kleverparkweg in Haarlem noord toen ze moest uitwijken voor een vrachtwagen die een container moet laden. De dame reed met een boog om de container en ook een automobilist moest wijken voor diezelfde wagen.

De automobilist zag alleen een vluchtheuvel en moest daarom snel naar rechts uitwijken. Door de manoeuvre werd de dame op de fiets in de flank geraakt. Met een harde klap kwam ze neer op het asfalt. Toegesnelde ambulancebroeders ontfermde zich verder over het slachtoffer. Ze moest voor verder onderzoek mee naar het ziekenhuis worden genomen. Nadat de agenten de aanrijding hadden opgenomen hebben ze een busje laten komen om de fiets van het slachtoffer naar het bureau te vervoeren.

Foto Onfortuinlijke fietsster hard onderuit op Kleverparkweg Haarlem
Foto Onfortuinlijke fietsster hard onderuit op Kleverparkweg Haarlem
Foto Onfortuinlijke fietsster hard onderuit op Kleverparkweg Haarlem
Foto Onfortuinlijke fietsster hard onderuit op Kleverparkweg Haarlem