Aanzienlijke schade aan woning Gouwstraat na brandHaarlem – Een woning in de Gouwstraat in Haarlem Oost heeft vrijdag in alle vroegte behoorlijke schade opgelopen. Afval voor de woning stond in vlam en de brandweer kreeg hier rond tien voor half drie melding van. Al snel bleek de hele voorkant van de woning in lichterlaaie te staan. De brand werd al snel van afvalcontainer naar middel-binnenbrand opgeschaald.

Bewoners van omliggende panden zijn in allerijl in veiligheid gebracht. Men mag van geluk spreken dat de woning die in brand stond ten tijde van de brand leeg stond en er geen mensen aanwezig waren omdat de voordeur van de woning al snel in de brand stond. Het pand heeft behoorlijke schade opgelopen.

Een persoon van een aanliggende woning zal de nacht elders moeten doorbrengen. De politie heeft de zaak in onderzoek, brandstichting is niet uitgesloten. Vlak na de brand in de Gouwstraat was er namelijk ook een containerbrand in de achterliggende JJ Hamelinkstraat.

Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis
Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis
Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis
Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis
Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis
Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis
Foto Woning Gouwstraat loopt aanzienlijke schade op na afval brand voor huis