Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingenBloemendaal – Inmiddels hebben tienduizenden fans in de Heineken Music Hall en Ahoy al aan zijn voeten gelegen. Waarmee meteen duidelijk is dat de ster van de Nederlandse zanger Wolter Kroes hoog aan de hemel staat. Zo’n beetje op een rij met andere grootheden van het vaderlandse lied als Gerard Joling en Rene Froger. Ooit kreeg de 5-jarige Wolter drumles van niemand minder dan BZN’s Jan Keizer. De echte doorbraak kwam in 1995 met de hit ‘Laat me los’. De liefhebbers van het Nederlandstalige lied sloten Wolter Kroes in hun hart en hebben hem er niet meer uitgelaten.

Donderdag stond Wolter in Caprera Bloemendaal. Hoewel de weersverwachtingen er slecht uit zagen en het overdag behoorlijk had geregend bleef het ‘s avonds gewoon droog. Wolter bracht al zijn hits ter gehore en het publiek genoot en zong uit volle borst mee. Sommige wagen zelfs een dansje voor het water.

Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!
Foto Wolter Kroes laat Caprera Bloemendaal swingen!