Man geëlektrocuteerd bij werkzaamheden flat
Velserbroek – Een 43 jarige man is vrijdag aan het einde van de ochtend omgekomen bij werkzaamheden aan een flat op de Regenwulp in Velserbroek. Hij was bezig in de flat toen hij door nog onbekende oorzaak onder stroom kwam te staan.

Diverse hulpdiensten, waaronder de Lifeliner uit Amsterdam, werden gealarmeerd om de man te helpen. Helaas is de man ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto 43 jarige man geëlektrocuteerd bij werkzaamheden flat Regenwulp Velserbroek
Foto 43 jarige man geëlektrocuteerd bij werkzaamheden flat Regenwulp Velserbroek

Foto 43 jarige man geëlektrocuteerd bij werkzaamheden flat Regenwulp Velserbroek
Foto 43 jarige man geëlektrocuteerd bij werkzaamheden flat Regenwulp Velserbroek
Foto 43 jarige man geëlektrocuteerd bij werkzaamheden flat Regenwulp Velserbroek