Jongen ernstig gewond geraakt bij ongeval van der VondellaanDriehuis – Een ongeveer 15 jarige jongen is vrijdagavond rond 21.40 uur gewond geraakt in Driehuis. De Jongen stak op de van den Vondellaan ter hoogte van de PC Hooftlaan over en werd hierbij geschept door een bejaarde automobiliste.

Het traumateam uit Amsterdam kwam met een speciaal busje naar Driehuis om assistentie te verlenen. Nadat de jongen was gestabiliseerd is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de weg lange tijd voor onderzoek afgesloten. Twee bussen van Connexxion moesten lange tijd wachten voor deze hun weg konden vervolgen.

De bejaarde automobiliste is na het ongeval hevig geëmotioneerd naar huis gebracht.

Foto Jongen ernstig gewond geraakt bij ongeval van der Vondellaan Driehuis
Foto Jongen ernstig gewond geraakt bij ongeval van der Vondellaan Driehuis
Foto Jongen ernstig gewond geraakt bij ongeval van der Vondellaan Driehuis
Foto Jongen ernstig gewond geraakt bij ongeval van der Vondellaan Driehuis
Foto Jongen ernstig gewond geraakt bij ongeval van der Vondellaan Driehuis