Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat HaarlemHaarlem – Het ging zaterdagochtend behoorlijk mis voor een bejaarde vrouw in de Jan Palachstraat in de Zuiderpolder van Haarlem. De vrouw kwam vanaf de Amnesty Internationalweg en maakte de bocht naar de Palachstraat. Daar ging het behoorlijk mis en schoot de automaat van de vrouw zo rechtdoor een schuur in. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden.

De vrouw werd opgevangen in een politiewagen waar ze werd nagekeken door een broeder van de motorambulance. Gelukkig was de schrik erger dan het lichamelijk letsel. Brandweerlieden hebben de auto uit de schuur weg geduwd.

De schade aan zowel de auto als de schuur is aanzienlijk.

Foto Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat Haarlem
Foto Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat Haarlem
Foto Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat Haarlem
Foto Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat Haarlem
Foto Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat Haarlem
Foto Bejaarde vrouw ramt schuur Jan Palachstraat Haarlem