Scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort (incl race met polZandvoort – Maandag vond de tweede mobiliteitsdag plaats en ook de gemeente Zandvoort deed hier aan mee. Met diverse partners werd een heuse scootmobielrace georganiseerd op het Circuit Park Zandvoort. De minder valide mensen namen plaats in hun wagen en mochten een rondje over het parcours scheuren om een snelle tijd neer te zetten. Ondanks de handicap van de vele mensen was het enthousiasme er niet minder om, om een super snelle tijd neer te zetten.

Om twee uur was er een speciale race. Twee wijkagenten van de gemeente Zandvoort namen plaats op een scootmobiel om ook een snelle ronde over het circuit te rijden. Ondanks dat deze wagentjes minder snel dan de gebruikelijke politiemotor gaan gingen ze in rap tempo over het circuit. De agenten willen met deze actie meer in contact met de scootmobielers komen.

Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort
Foto Ook politie doet mee aan scootmobielrace op het Circuit Park Zandvoort