Zeeuwse groep Bløf in uitverkocht CapreraBloemendaal – De hits en albums van de Nederlandse popgroep Bløf schieten al jaren als vanzelfsprekend naar de top van de Nederlandse albumlijsten. Het zal de tot ‘Beste Popgroep van 2009’ uitgeroepen band niet afbrengen van haar roeping: het maken van originele popsongs, waarin sprankelende teksten worden gecombineerd met ragfijne, soms subtiele en soms meeslepende melodieën. Na de succestournee ‘Umoja’ (waarmee de halve wereld werd afgeschuimd) en de numer één-hit ‘Alles is liefde’ trokken Paskal, Peter, Bas en Norman zich terug tussen de Ierse heuvels, waar zij het door velen bejubelde album ‘Oktober’ opnamen. Hierop toont Bløf misschien wel zijn mooiste kant.

Dinsdag gaf Bløf het eerste van de twee concerten in openluchttheather Caprera in Bloemendaal. Het was de hele avond prachtig weer en het publiek van de uitverkochte Caprera genoot volop van liedjes die de Zeeuwse band ter gehore bracht.

Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal
Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal
Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal

Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal
Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal
Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal
Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal
Foto Zeeuwse groep Blof in uitverkocht Caprera Bloemendaal